dimarts, 24 de gener del 2012

Hizamazuite ai wo chikae de Natsumi Honda.



hola de nou! aqui va un altre volum únic que vaig llegir recentment ^^

Hizamazuite ai wo chikae de Natsumi Honda. publicat en 1 volum únic de recull d'històries curtes el 2008 per la revista cheese! (abans de ser un tomo) de Shogakukan.

Argument de les històries curtes:

- swear love on your knees: L'Arisa és una noia de família rica que té un guardaespatlles atractiu i interessant de nom Naoe Tsunoda, del qual ella n'està enamorada sense ser corresposta. Ell la vigila perquè és la seva feina però no perquè vulgui estar x ella i l'ha de protegir de tots els perills.

- Youkubou star: en Kou Amemiya és un noi d'institut que alhora és un novel·lista famós que les seves novel·les es venen molt i molt bé, que utilitza la Machiko Machida , del club de literatura de l'institut com la seva manager.

- Koibito zenyasai: en el festival de l'institut s'ha decidit que la classe faria l'obra de teatre de la Ventafocs i l'Ena Mamiya, és l'encarregada del vestuari i la prota de l'obra i el noi que li agrada, el Mikio, és el príncep.però per desgràcia de l'Ena, ell és el tipic guaperas passota que amaga els seus veritables sentiments enlloc d'expressar-los.

- tennen ecstasy: L'Izumi Hoshina estava ingressada a l'hospital quan va començar el curs escolar i entra "nova" a la classe amb el curs començat. La gent la mira com una extranya i s'haurà d'integrar en el grup-classe i fer amics, tot i que els seus companys no li posen fàcil.; però apareix en Shuji, que li obre el seu cor i vol estar amb ella.

Opinió de la pesada: Les històries són molt boniques, interessants i de perversió zero. d'aquestes històries que no tenen "res" que porten últimament els de Ivrea, i que si, són interessants i que m'agraden, però que només llegiria un cop. també el dibuix no m'agrada massa, són ties i tios cap gros i deformat (estil Kanon... l'anime aquell tant trist xD). i també són interessants, però no tenen finals "definitius", queden oberts a noves aventures dels protes ¬,¬ potser la millor ha estat la última història.

No tot el que es llegeix és una porqueria com el de Aishite Kudasai, sensei, ja que aquest recull m'ha semblat molt interessant ^^ jeje. i ara, un tercer recull d'històries curtes, en la següent entrada!! :D

Aishite Kudasai, sensei. de la Haruko Kurumatani.

holaaaa!!






després de força temps actualitzo amb noves lectures per scans ^^






Aishite Kudasai, sensei. de la Haruko Kurumatani.






és un shojo d'un sol volum, publicat el 2009 per Shogakukan.







Argument: Hijiri Kitou va darrera de la professora Ayano Nakatani, i perquè li faci cas treu males notes expressament tant sols en l'assignatura d'ella. Ell que sempre n'havia estat d'ella desde que era més petit, en quant es queda a soles amb ella després de classe, l'assatja sexualment sense miraments i li confessa que n'ha estat penjat d'ella des que eren veïns fa ja uns quants anys. 8 anys han passat des de tot plegat i ell l'ha esperat durant tot aquest temps per tornar-la a veure, per poder estar amb ella, i està disposat a fer qualsevol cosa perquè ella sigui seva.






Opinió de la pesada: en resum, el tio està mooolt anat de l'olla i assatja sexualment i brutalment a la pobre professora xDDD fins a extrems que dius: vull 1 ordre d'allunyament del pesat aquest! XD doncs no! la tia és tonta i es deixa seduir per l'assatjador fins que decideix no resistir-se més i embolicar-se amb ell... impressionant, absurda i estúpida història, que no és més que pèrdua de temps (i també ho seria de calers, si la comprés xDD cosa que no penso fer xDDD). a part, que de sexe, res de res xD només una gran quantitat de petons apassionats, però res més.
a la llista d'obres que no compraria ni farta de vi :P.


apa, doncs ara ve un altre post amb una altra obra :P.