diumenge, 28 de juny de 2009

Okane ga nai

holaaaa de nooou!!!

doncs bé, avui que ma donat el gran vici de la lectura i aprofitant que és l'estiu ^^ estic llegint un shonen ai, després de molt de temps i perquè buscava alguna cosa pujada de to i que fos interessant i bé, m'he topat amb aquesta sèrie i no podia dir que no xDD. a més, si m'agrada em compraré els volums en francès. és ni més ni menys que Okane ga nai (no money). consta, de moment,de 8 volums (encara està en curs a Japó) publicada per la revista Comic Magazine LYNX de l'editorial Gentosha.doncs aqui comento, un cop més, una col·lecció que aqui no està publicada i que el mes d'agost, principis de setembre surtirà el primer volum en francès de la mà d'Asuka.

de moment, he llegit tant sols el primer volum, però trobo que és interessant. el protagonista, en Kanou Somuku és un alt executiu d'una empresa que compra per 1,2 bilions de yens a l'Ayase Yukiya, que era venut per pagar el deute del seu cosí. aixi que, com que no volia fer-li cas al Kanou li dóna pel cul i li diu que si vol comprar la seva llibertat que haurà de fer-ho amb ell i que cada cop que ho facin li donarà 500.000 yens com a sou, que aquesta serà la seva feina d'ara en endavant.
aconseguirà pagar el deute? se n'enamorarà? :P

això ho esbrinaré en llegir-ne més. de moment, el primer volum m'ha agradat força ^^ però no sé si en seguiré llegint, ja que el shonen ai em sol cansar bastant... ^^ (no li veig tantes possibilitats com amb les relacions heterosexuals ^^). les de shonen ai tant sols les llegeixo quan no en trobo d'altres que valguin la pena i necessito llegir algo que tingui sexe ^^ i a falta de pan... ^^

i bé, la propera sèrie encara no la he decidit, però ja veuré. tinc sèries pendents de lectura del Shou Tajima i l'Otsuka per quan m'agafi el "mono" i em deixo més volums de Okane ga nai per quan em vingui de gust... segurament sigui alguns capítols de Nana to Kaoru o de Matsuri Special el proper que llegeixi i comenti, però preferentment seran oneshots que hagi trobat interessants. ^O^ -> la propera història en volum únic a comentar serà Secret Kiss de la Saki Aikawa!!

fins a la propera!!! (que serà ben aviat! ^^).