diumenge, 5 d’abril del 2009

Lovey Dovey d'Aya Oda.

Hola de nou!!!

després de força temps sense escriure res aquest cop vull parlar d'un manga que em té el cor robat de lo mono que és. aquest és ni més ni menys que Lovey Dovey, d'Aya Oda.

consta de 5 volums, és una sèrie tancada. en aquests moments està sent publicada a França per l'editorial Soleil i cada volum costa 6,95 euros. ( a mi m'en costen 8,5 cadascun pq mels compro online, però ja se sap. quien algo quiere, algo le cuesta ^O^). evidentment, vaig començar-la abans de saber que seria una de les autores "gallina dels ous d'or" d'Ivrea, aixi que... ja que tinc els 3 primers volums, a 2 volums del final i tenint encarregat el 4, no penso deixar-la x esperar a que la publiquin xDDD.

inicialment a Japó va començar a publicar-se a la revista Sho-comi el 2006, finalitzant amb 5 volums recopil·latoris.

esperem
que aqui sigui publicada per Ivrea en els propers mesos o a molt estirar l'any vinent.

pel que fa a les portades franceses val a dir que han estat molt i molt fidels a les japoneses (cosa estranya XD) i fins i tot tenen relleu. cosa que les fa encara més bufones.

aqui us deixo les 5 portades i una miqueta l'argument.

La Saika, des que era ben petita ha estat sempre enamorada del seu amic Keishi, un noi preciós i molt amable, als ulls de la Saika, i que sempre ha estat el seu príncep blau. però hi ha un problema: a en Keishi li agraden les noies tranquiles i estudioses i no les que tenen un gran temperament i la llengua afilada. aixi que la Saika, ha estudiat moltissim per poder arribar a tenir un bon nivell i s'ha esforçat molt per estar a l'alçada de les expectatives d'en Keishi. evidentment, ell és una miqueta curt (aparentment) en el sentit que no se n'adona quan una dona perd els papers per ell, i aixi estan les coses fins que entra en la vida dels dos en Shin Kirisaki, el "gamberillo" del Cursus Annex, que fa i desfà a la seva manera tot el que vol i és el qui tothom tem. i un bon dia, es troben, per coses del destí la Saika i en Shin. ell se n'enamora bojament i proclama que farà qualsevol cosa x demostrar-li que ell l'estima de veritat i perquè ella s'enamori bojament d'ell. Aconseguirà en Shin que la Saika s'enamori bojament d'ell? Aconseguirà la Saika que en Keishi es fixi en ella? i en Keishi? a qui estima realment en Keishi?

tot això en Lovey Dovey. (per no espatllar res de la història no poso res més fins que no hagi llegit els 5 volums. quan hagi llegit els 5 ja posaré les meves impressions sobre el final. de moment dir que m'està agradant moltissim, però que en aquest tercer volum comencen les dificultats amb la colla de "putejadors" de torn que volen separar la parella per egoisme i que suposo que ens els volums 4 i 5 en vindran més. el que em fa gràcia d'aquesta obra és que els dolents són molt dolents i retorçats i els bons són immensament monos i romàntics *O*. els agafes tant de carinyo que els dolents putejadors et fan una ràbia... xD).

les dues pròximes de les que vull parlar són Beauty i El ángel del Jardín, també de l'Aya Oda. però serà quan hagi llegit més de l'una i de l'altra. fins aviat!!! ^O^