diumenge, 5 d’abril del 2009

Rémina

Hola de nou!!

bé, si fa una estona he parlat d'Aya Oda, ara parlo d'un dels meus autors predilectes (abans autora ^^). aquest és ni més ni menys que Junji Ito. la obra en concret que he acabat de llegir aquest dijous va ser Rémina, el planeta de l'infern.

el títol original és
Jigokusei Remina, és a dir, Rémina, el planeta de l'infern. tal i com li han posat els francesos "Rémina, la planete de l'enfer".


aquest volum va ser recopilat en un volum l'any 2005 i publicat per Shogakukan però realment no sé si entra en aquella llarga col·lecció que treuen del "kyofu manga collection" de la Junji ito collection. q té 15 o 16 volums ja... ^^ i sumant.

bé, pel que fa a l'argument. Rémina és la filla del professor Oguro q veu com el seu pare anuncia el descobriment d'un nou planeta a 16 anys llum de la terra al qual decideix posar-li el seu nom perquè diu q la seva filla és tant brillant com aquell planeta.
en qüestió de dies, aquell planeta que estava a 16 anys llum, el dia del setzè aniversari de la Rémina (unes setmanes més tard de tot plegat) el planeta arriba al sistema solar perquè ha viatjat a la velocitat de la llum i comença a devorar (literalment) els planetes que troba pel seu cami. el sobrenom del planeta Rémina és "el devora planetes" ja q es deia que devorava tots els planetes que tenia al seu abast. ràpidament el planeta Rémina s'acosta a la terra amenaçant de destruirla també. per altra banda, la Rémina, és coneguda gràcies al seu pare i treballa de vedette per la companyia Vesta productions i es fa famosa en molt poc temps. té molts fans i el president del club de fans és un sonat impressionant. quan el merder del planeta Rémina comença apareix un misteriós home enmascarat que diu que la culpa de tot la tenen la familia Oguro, pare i filla perquè per culpa del descobriment del pare i que li ha posat el nom de la filla que el planeta Rémina vol devorar la terra perquè no hi hagin dues Rémines. xDDD total, que tothom ha de matar la família. i comença una persecució impressionant per crucificar la familia Oguro. de cop i volta, apareix al cel l'ombra del planeta Rémina, aquest treu ulls i boca i en surt una llefiscosa llengua (q pots tocar en la contraportada i que et posa els pèls de punta xD) i comença a fer girar el planeta. el planeta canvia d'eix de rotació i llavors, tots persegueixen la Rémina i un misteriós rodamón amb qui ella topa per casualitat i que l'acusen de conxorxar-se amb la bruixa que ha portat la desgràcia a la terra i donen la volta per complet al globus terrestre.
per altra banda, tenim la família Mineishi, sponsor principal de la Rémina, que l'abandona aixi que veu problemes i decideixen fugir de la terra amb alts càrrecs cap al planeta Rémina, perquè es rumoreja que és el paradís. però un cop arriben allà els senyors Mineishi i el seu fill, es troben que és el contrari, allò és l'infern, l'aire et descompon el cos i s'assimila amb el planeta.
ja s'aproxima el final, quasi tothom és mort. la Rémina segueix sent perseguida, els vents són molt forts. troben per casualitat la casa dels senyors Mineishi, q tenia un bunker a prova de tot a sota de casa i s'hi amaguen, mentrestant, la Rémina allarga la llengua i es disposa a jalar-se la terra... nyam! se la jala i tot fot un pet. però per sort el refugi dels Mineishi era tant bo com deien i surten projectats cap a l'espai i el planeta Rémina no se'n adona i segueix la seva orbita en busca d'un altre sistema solar. s'han lliurat d'aixo pero ara hauran de saber com sobreviure a l'espai...els queden 10 dies...

aixi és com acaba, amb aquest final q et fa venir ganes de saber què passa a l'espai. no he explicat tota la història amb detalls, deixo amb la intriga de saber qui és el rodamón i l'home emmascarat i altres coses. explico la història a trets generals.

el volum inclou una desagradable história curta al final de una secta que vol que tothom es tanqui a casa seva i els que surtin siguin cosits entre ells... T__T que no mereix ser explicada ^^.

i ja està. ara inclouré la portada del volum que tinc i ja està. la història de Rémina em va agradar molt però ja us dic que la mini història del final no. ^^

apa, doncs ens veiem!! ^^