diumenge, 25 de gener del 2009

Dr wa ijiwaru na kiss

Holaaaa!!

avui vull parlar d'aquest preciós oneshot que vaig baixar fa un parell de dies i que em cridava a més no poder.
es tracta de Dr wa ijuwaru na kiss, un volum únic amb tres precioses històries d'amor entre un metge i unes jovenetes de 17 anys. l'autor es diu Shin Kawamaru i es va publicar a la Betsucomi al 2007. és relativament recent ^^.


la primera i principal història és la que dóna nom al recull "dr wa ijiwaru na kiss". el doctor Ezu, és anomenat el doctor S perquè sempre es diverteix burxant les infermeres i les dones que se li acosten fins que coneix la Kanae, quan porta la seva germaneta Honami al consultori de pediatria de l'hospital. és de 2 parts i m'ha agradat moltíssim *O*
la segona història, va sobre un doctor de neuropsiquiatria q li diuen que es gay i per això queda en un omiai amb una noia que li agrada l'estil lolita perquè s'acabin els rumors sobre ell. xD (tampoc no està gens malament. m'agrada més la primera, però).
i la darrera història es diu "Love Love happy" va sobre una noia que té complex per ser massa alta i els nois no la volen com a parella, fins que troba algú que l'accepta com és. (també es preciosa, potser encara més que la primera! *O*).

de moment, si la voleu llegir està a www.mangatraders.com en anglès. es llegeix en menys d'una horeta i és molt entretinguda i recomanada. (feia dies que no trobava res nou decent xDD jeje). ah! no és porno-shojo ni res, eh? senzillament, romàntica i preciosa ^O^

apa, ens veiem! ^O^

1 comentari:

Mª del Mar ha dit...

Hola!!! M'agrada el teu blog. Espero que continuis publicant costes sobre cómics que no han arribat a Espanya.
Per cert, t'he dedicat un premi. El temps al meu blog. :D